En värld av tryck


Vi är TelloGruppen. Ditt moderna digital- och LED-offsettryckeri. Med lång erfarenhet och gedigen kunskap vet vi vad som är viktigt för dig som kund.
Oavsett produkt.
Vi hjälper dig genom hela processen. Från idé, till tryck och leverans.

Ditt personliga tryckeri

Vi trycker allt från visitkort och kontorstrycksaker till broschyrer, kataloger, affischer, mappar, nummerlappar och böcker – ja, vad du än behöver. För bästa resultat erbjuder vi också kringtjänster som klammerhäftning, kuvertering och anpassad adressering. Allt detta gör vi med den senaste tekniken inom tryck och efterbehandling och med planeten och människors bästa i åtanke.

Ska du göra mer än en snygg trycksak och behöver affischer, banderoller, roll-ups, skyltar eller bildekor? Allt detta, och mycket mer, fixar vi. Vi vill att din kommunikation ska synas lika mycket som du vill. Och vi vill gärna göra det tillsammans i en bra dialog!

Norrköpings Tryckeri och NBD flyttar till Fjärilsgatan 55

Från 2 januari hittar du Norrköpings Tryckeri och NBD (Norrköpings Bildekor & Digitalprint) på Fjärilsgatan 55 i Norrköping. Här flyttar vi in i modernare lokaler som är bättre anpassade till vår verksamhet med print och bildekor. Det innebär att kontoret på Lindövägen nu är obemannat resten av 2022 pga vår flytt. Självklart kan ni fortfarande ringa eller mejla. På nya året så är ni hjärtligt välkomna att hälsa på!

TelloGruppen har tryckeriet i Söderköping igång alla vardagar under jul och nyår.